Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstifa Etti Mi?

Son günlerde sosyal medya platformlarında yayılan iddialar sonrasında "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstifa Etti Mi?" sorusu araştırılıyordu. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstifa Etti Mi?

Son günlerde sosyal medya platformlarında yayılan iddialar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in görevinden istifa etmek istediği yönündeydi. Ancak bu iddialar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı.

Mehmet Şimşek İstifa Mı Etti?

Bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, Bakan Şimşek’in istifa kararı aldığı ve ikna edilerek görevde kaldığı öne sürülüyordu. Fakat, yapılan resmi açıklamalarda bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, konuya dair yaptığı açıklamada, “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in görevinden istifa etmek istedi” şeklinde yayılan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Mehmet Şimşek Görevine Devam Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iddiaların aksine görevine devam etmekte olup, istifa ettiği yönündeki haberler asılsızdır. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama, bu tür dezenformasyon içeriklerine itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler