İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölüm İzle: Azem kızının yanında olabilecek mi?

Duygusal anların yaşandığı 18. bölümün ardından, dizinin 19. bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Peki "İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölüm İzle: Azem kızının yanında olabilecek mi?" dair tüm detaylar...

İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölüm İzle: Azem kızının yanında olabilecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'nin 19. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyiciler dizinin bu yeni bölümüyle ilgili büyük bir heyecan içerisinde. Duygusal anların yaşandığı 18. bölümün ardından, dizinin 19. bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölüm İzle

Azem, her şeye rağmen kızı Nehir'in yanında olmayı istemekte, ancak bu durum beklediği kadar kolay olmayacaktır. Nehir'in babasına karşı mesafeli tutumu ve düğün hazırlıkları, Azem için yeni bir sınav olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Dilber ve Azem hayatın zorluklarına karşı direnmeye devam ederken, umutlarını asla yitirmiyorlar.

İnci Taneleri 18. Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz bölümde, Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdı. Ayrıca, Cihan'ın Rezzan ile olan tehlikeli ilişkisi, Elif ile arasındaki saf aşkı tehdit etmeye başlamıştı. Düğününe hazırlanan Nehir, babasıyla görüşmeyi reddettiğinde, Cihan bu durumu Azem’e açıklamak zorunda kalmıştı.

İnci Taneleri Azem kızının yanında olabilecek mi?

İnci Taneleri'nin 19. bölümünde Azem, çocuklarıyla bir araya gelme fırsatı bulacak mı? Bu buluşma beklediği gibi olacak mı? Tüm bu sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler