Siyah Kalp 6. Bölüm Fragman: İzle Neler Olacak?

Show TV’nin merakla takip edilen dizisi Siyah Kalp, 17 Ekim Perşembe akşamı altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. "Siyah Kalp 6. Bölüm Fragman: İzle Neler Olacak?" İşte tüm detaylar...

Siyah Kalp 6. Bölüm Fragman: İzle Neler Olacak?

Show TV’nin merakla takip edilen dizisi Siyah Kalp, 17 Ekim Perşembe akşamı altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Tims&B Productions imzalı yapım, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ali Balcı yönetmenliğinde çekilen dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizinin yeni bölümünde, Sevilay’ın nikah masasında beklenmedik bir şekilde “hayır” demesi herkesi büyük bir şok içine sokar. Özellikle Hikmet, öfkeden deliye dönerken, Melek ve Cihan bu karardan mutluluk duyar. Nuh ise beklemediği bu gelişme karşısında sevincini gizleyemez. Bu gelişmeyle birlikte, aşklarının önündeki engeller birer birer kalkmaya başlarken, herkes duyguları konusunda daha cesur adımlar atmaya hazırlanır.

Diğer yandan, Cihan ve Sevilay’ın hissettikleri artık Samet ve Hikmet tarafından açıkça fark edilmeye başlar. Bu durum, Sumru’yu daha da çıkmaza sokar ve sırlarının ortaya çıkmasından korkan Sumru, hala Melek ve Nuh’un tehdidi altında yaşamaya devam eder. Ancak Şansalanlar ailesini bekleyen başka bir tehlike daha vardır. Bu tehlike, hiç beklemedikleri bir şekilde en yakınlarından gelir.

Siyah Kalp Yeni Bölümü Ne Zaman? Saat Kaçta?

Siyah Kalp, heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak!

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler