İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Hacıkerimoğlu'na geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin yöneticileri ile beraber TFF ve Trabzonspor eski yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu'nu ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Hacıkerimoğlu'na geçmiş olsun ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin yöneticileri ile beraber TFF ve Trabzonspor eski yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu'nu hastalığı dolayısıyla evinde ziyaret etti.

Uzun yıllardır dostluk ve arkadaşlık bağı bulunan Dervişoğlu ve Hacıkerimoğlu, bu anlamlı buluşmada tekrar bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

tasarim1-005.jpg

Müsavat Dervişoğlu'na bu özel ziyarette Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Seçim İşleri Başkanı Hakan Şeref Olgun, Genel Muhasip Ersin Beyaz, STK Başkanı Alper Akdoğan, Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, GİK Üyesi Erol Karapınar ve Trabzon İl Başkanı Yücel Coşkun eşlik etti.

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu dostlarıyla birlikte misafirlerini ağırlayan Mustafa Hacıkerimoğlu, bu özel ziyaretin kendisine büyük moral olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyet, Mustafa Hacıkerimoğlu'na bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek, Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler