Kim Milyoner Olmak İster'de Sorulan "Hangisi Time Dergisi Tarafından 2023'te Yılın Kişisi Olarak Seçilmiştir?" Cevabı Ne?

Oktay Kaynarca'nın sunuculuğunu yaptığı programda yarışmacıya sorulan "Hangisi Time dergisi tarafından 2023'te 'Yılın Kişisi' olarak seçilmiştir?" sorusu izleyicilerin dikkatini çekti. Sorunun cevabı ise merak konusu oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de Sorulan "Hangisi Time Dergisi Tarafından 2023'te Yılın Kişisi Olarak Seçilmiştir?" Cevabı Ne?

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, 18 Ekim 2024 tarihinde ilgi çeken bir soruyla gündeme oturdu. Oktay Kaynarca'nın sunuculuğunu yaptığı programda yarışmacıya sorulan "Hangisi Time dergisi tarafından 2023'te 'Yılın Kişisi' olarak seçilmiştir?" sorusu izleyicilerin dikkatini çekti. Sorunun cevabı ise merak konusu oldu.

2023'te Time Dergisi "Yılın Kişisi" Kim Oldu?

Time dergisi her yıl geleneksel olarak "Yılın Kişisi"ni seçer ve bu unvan, dünya üzerinde o yıl en çok etki bırakan kişiye verilir. 2023 yılı için ise bu isim ünlü şarkıcı Taylor Swift olmuştur. Müzik dünyasında büyük başarılara imza atan Swift, hayranları ve kariyeriyle 2023'ün en dikkat çekici isimlerinden biri olmuştur.

Sorunun doğru cevabı: Swift

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler