Kuveyt'teki bir binada yangın! 39 kişi hayatını kaybetti

Kuveyt'in Mangaf bölgesindeki bir binada sebebi henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İlk belirlemelere göre olayda en az 39 kişi yaşamını yitirdi.

Kuveyt'teki bir binada yangın! 39 kişi hayatını kaybetti

Kuveyt'in Mangaf bölgesinde bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ
21 vaka Adan Hastanesi'nde, 6 vaka Farwaniya Hastanesi'nde, 1 vaka Amiri Hastanesi'nde, 11 vaka Mübarek Hastanesi'nde ve 4 vaka Jaber Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

"DURUMLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"
Sağlık Bakanlığı yetkilileri, yaralıların durumlarının yakından takip edildiğini ve gerekli tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlamak için ilgili hastaneler ve yetkililerle koordinasyon sağlandığını açıkladı.

EKİPLER ALEVLERİ SÖNDÜRMEK İÇİN SEFERBER OLDU
Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik güçleri ise başka bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler