Trabzon'da Mahmut Celaleddin Ökten öğrencilerinden muhteşem kapanış

Trabzon Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi yıl sonu etkinliği düzenledi.

Trabzon'da Mahmut Celaleddin Ökten öğrencilerinden muhteşem kapanış

Trabzon Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yıl sonu etkinliği görülmeye değerdi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ve Okul Müdürü Hilmi Mutlu’nun yanı sıra çok sayıda öğretmen ile veliler katıldı.

tr2.webp

Giriş bölümünde okul öğrencilerinin yapmış olduğu muhteşem resim ve maketler sergilenirken büyük salonda da okulun Musiki Topluluğu sahne aldı.

Ogün Zıvalıoğlu ve İrem Karslı Bakar’ın hazırladığı programda koro şefi müzik öğretmeni Ömer Keleş yönetiminde okul korosu birinci bölümde Tasavvuf, ikinci bölümde de Türk Halk Müziği eserleri seslendirdi. İlahilerin bazı bölümlerinde sergilenen semazen gösterisi ise programa ayrı bir renk kattı.

Programın sonunda sergide emeği geçen resim öğretmenlerine İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve koro şefi müzik öğretmeni Ömer Keleş’e de Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından çiçek takdim edildi.

tr3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler