Lugano-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta, Hakemi Kim? İlk 11

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off maçına çıkıyor. Peki Lugano-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta, Hakemi Kim? İlk 11. İşte detaylar...

Lugano-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta, Hakemi Kim? İlk 11

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off maçına çıkıyor. Peki kritik mücadele ne zaman? Lugano-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Hakemi Kim? İlk 11'ler...

Lugano - Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Lugano ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı, 22 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Siyah-beyazlılar, bu zorlu deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak.

Lugano - Beşiktaş Maçı Saat Kaçta?

Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı 21:30’da izleyebilecekler. Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano karşısında galibiyet arayacak.

Lugano - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lugano Beşiktaş maçını Sport Plus ekranlarında yayınlanacak.

Lugano - Beşiktaş Maçını Kim Yönetecek? Hakem Açıklandı mı?

UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre Lugano - Beşiktaş maçını Danimarkalı hakem Morten Krogh düdük çalarken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak.

Beşiktaş’ın İlk 11’i Nasıl Olacak?

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un sahaya süreceği ilk 11 merakla bekleniyor. Beşiktaş’ın güçlü kadrosuyla sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler