MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli mi?

MasterChef jürisi, "Somer Sivrioğlu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli mi?" İşte detaylar...

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli mi?

Somer Sivrioğlu Kimdir?

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğmuş, Türk şef, restoran işletmecisi ve televizyon sunucusudur. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Sivrioğlu, kariyerine Avustralya’da devam etmiştir. 2018 yılından itibaren MasterChef Türkiye programının jüri üyeliğini yapmaktadır.

Somer Sivrioğlu Kaç Yaşında?

Somer Sivrioğlu, 1971 doğumlu olup, 2024 yılı itibariyle 53 yaşındadır. Şef, 51 yaşındayken MasterChef Türkiye jürisinde yer almaya başlamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Somer Sivrioğlu Nereli?

Somer Sivrioğlu, İstanbul doğumlu olmasına rağmen aslen Eskişehir kökenlidir. Şefin dedesi Eskişehirli olup, ailesi İstanbul’da yaşamaktadır. Sivrioğlu, kariyerinin büyük bir kısmını Avustralya’da sürdürmüş ve şu anda İstanbul'da yaşamaktadır.

Somer Sivrioğlu’nun Kariyeri

Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de yaşamış, ardından 25 yaşında yüksek lisans yapmak için Avustralya’ya gitmiştir. Sidney’de Efendy adında bir restoran açarak Türk mutfağını dünya genelinde tanıtmış, Avustralya’da büyük bir başarı elde etmiştir. 2018 yılından beri MasterChef Türkiye jüri üyesidir ve aynı zamanda Anadolu mutfağını tanıtmak için çeşitli projeler yürütmektedir.

Somer Sivrioğlu Evli Mi? Eşi ve Çocukları Kimdir?

Somer Sivrioğlu, 2001 yılında Aslı Sencer ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştur: Derin ve Deniz. Çift, 2021 yılında boşanmıştır. Çocukları, Avustralya’da yaşamaktadır.

Somer Sivrioğlu’nun Restoranı Var Mı?

Somer Sivrioğlu, Avustralya Sidney’de Efendy adında bir restoranın sahibidir. Restoran, Türk lezzetlerini Avustralya'da tanıtan önemli bir mekandır. Ayrıca İstanbul Etiler’de de bir şubesi bulunmaktadır. Efendy restoranları, otantik Türk mutfağını modern bir dokunuşla sunmaktadır.

Somer Sivrioğlu Kitapları Nelerdir?

Somer Sivrioğlu, Türk mutfağına dair bilgi ve tecrübelerini “Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera” adlı kitabında toplamıştır. Kitap, hem Türk hem de dünya mutfağına ilgi duyanlar için önemli bir kaynaktır.

Somer Sivrioğlu Kaç Kilo?

Somer Sivrioğlu, 1.90 metre boyunda ve 124 kilo ağırlığındadır. Şef, uzun boyu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler