MasterChef Yudum kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında, evli mi?

MasterChef Yudum ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

MasterChef Yudum kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında, evli mi?

MasterChef Yudum'un öz geçmişi araştırma konusu oldu.

İşte MasterChef Yudum'a dair bilgiler...

MasterChef Türkiye'nin yedek kadrosundan ana kadroya geçme başarısını gösteren isim Yudum Kıvançkaya oldu. İşte Yudum Kıvançkaya hakkında merak edilen detaylar:

Yudum Kıvançkaya Kimdir?

İzmir doğumlu olan Yudum Kıvançkaya, 1990 yılında dünyaya geldi. Dört yıldır aşçılık alanında deneyim sahibi olan Yudum, kariyerine bir İtalyan restoranında mutfak şefi olarak devam ediyor. Dünya mutfakları konusundaki becerileri ve yetenekleriyle ön plana çıkıyor.

MasterChef Yolculuğu

Yudum, MasterChef macerasına ilk turda hazırladığı anasonlu cannelloni ile iki 'evet' alarak başladı. İkinci turda ise kadayıf dolması hazırlayarak rakiplerini geride bıraktı. Yedek kadro seçmelerinde, yarışmacılardan ilk turda şeftali kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi ve Yudum bu etapta başarı gösterdi. İkinci turda ise yuvalama yapmaları talep edildi. Yudum Kıvançkaya, bu zorlu etapları başarıyla geçerek ana kadroya katılmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler