Volkan Bayarslan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi takımlı? Asıl mesleği nedir?

Hakem Volkan Bayarslan'ın öz geçmişi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Volkan Bayarslan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi takımlı? Asıl mesleği nedir?

Süper Lig hakemlerinden olan Volkan Bayarslan için "kimdir, nereli, hangi takımlı?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

İşte Volkan Bayarslan'a dair bilgiler...

Volkan Bayarslan kimdir?

Volkan Bayarslan, 1 Ocak 1978'de Erzurum'da doğan Türk futbol hakemidir. Süper Lig'deki ilk maçını Bursaspor ile Manisaspor arasında yönetti. Futbol kariyerine Erzurumspor'un altyapısında başladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyken Ağrı Spor'a transfer oldu.

Hakemlik Kariyeri:2000 yılında hakemlik mesleğine adım atan Bayarslan, 2002'de ilk profesyonel maçına yardımcı hakem olarak çıktı. 2010 yılına kadar alt liglerde hakemlik yaptı ve 2010-2011 sezonunda üst klasman hakem kadrosuna dahil edildi. 21 Ağustos 2010'da Samsunspor ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor arasındaki 1. Lig maçında hakem olarak ilk deneyimini yaşadı. Süper Lig’deki ilk maçında ise 30 Ekim 2011’de Bursaspor-Manisaspor karşılaşmasını yönetti.

Hakemliğe başlamadan önce futbolculuk kariyerinde Erzurumspor altyapısında ve Oltuspor'da oynadı. Eğitim için gittiği Trabzon'da Köprübaşı Gençlikspor'da da futbol oynadı ve ardından Ağrı Spor'a transfer oldu. 1999 yılında futbolculuk kariyerine son verip hakemliğe yöneldi. İstanbul'a taşındıktan sonra hakemlikte başarılı bir şekilde yükselerek Süper Lig’de maç yönetmeye başladı.

24 Nisan 2016'da Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, 89. dakikada sahaya giren bir taraftarın fiziki saldırısına uğrayarak Süper Lig tarihinde maç esnasında tribünden gelen bir kişi tarafından saldırıya uğrayan ilk hakem oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler