Özge Turna Kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?

Özge Turna Kimdir? Nereli ve Kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Özge Turna Kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?

Özge Turna ve Şevket Çoruh'un ilişkisi 2014 yılında başladı. Çift, aralarındaki güçlü bağ ve uyum sayesinde pek çok zorluğun üstesinden geldi. Maddi zorluklar nedeniyle sade bir nikah töreni tercih eden çift, 31 Aralık 2017'de dünyaevine girdi. Bu mütevazı tören, iki tarafın da samimiyetini ve sevgi dolu ilişkisini yansıttı.

Evliliklerinin üçüncü yılında, 2020'de çiftin mutluluğu "Turna" adını verdikleri bebeklerinin dünyaya gelmesiyle taçlandı. Bu, Şevket Çoruh için ikinci kez baba olmanın mutluluğunu getirdi.

Özge Turna, lise ve üniversite eğitimini tamamladıktan sonra ulusal özel televizyon kanallarında çalışmaya başladı. Medya sektöründe elde ettiği deneyim ve birikim, onu bu alanda saygın bir konuma taşıdı. Turna, hem profesyonel yaşamında hem de özel hayatında sergilediği duruşuyla birçok kişiye ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler