Trabzonspor'da Avcı Avrupa'da yeni sayfa açmak istiyor

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Avrupa'da yeni sayfa açmak istiyor.

Trabzonspor'da Avcı Avrupa'da yeni sayfa açmak istiyor

Bugüne kadar Avrupa Kupalarında arzu ettiği başarıları yakalayamayan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Yenilenen kadrosuyla iddialı bir takım kurmaya devam eden Karadeniz ekibi Ligin yanı sıra Avrupa’da planları arasında yer alıyor.

avci-yeni-sayfa-acmak-istiyor-1.webp

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Rapid Wien'i konuk edecek olan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa'daki istatistiklerini değiştirmeyi planlıyor.

Kulüp kariyerinde Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başında Avrupa kupalarında 40 maça çıkan Avcı, 30'unda galibiyet sevinci yaşayamadı. Avcı, bu karşılaşmalarda 20 mağlubiyet, 10 beraberlik ve 10 galibiyet gördü.

Trabzonspor'da 16 maç

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde iki sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ve UEFA Avrupa Ligi'nde 16 müsabakaya çıktı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Avcı, son olarak Slovakya temsilcisi Ruzomberok takımını daplasmanda 2-0 evinde 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

avci-yeni-sayfa-acmak-istiyor-2.webp

İstatistikleri değiştirebilir

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımla Avrupa'daki istatistiklerini değiştirmeyi hedefliyor. Bordo-mavililerin, Rapid Wien’i evinde yenmesi halinde Avcı, Karadeniz ekibinin başında Avrupa’daki istatistiklerini ise dengelemiş olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler