Uşak Valisi Naci Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında? Nerelerde görev yaptı?

Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş, Uşak Valisi olarak atandı. Uşak Valisi Naci Aktaş'ın öz geçmişi araştırma konusu oldu. Detaylar haberimizde.

Uşak Valisi Naci Aktaş kimdir? Nereli, kaç yaşında? Nerelerde görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte, 16 ile vali ataması yapıldı. Buna göre Uşak Valisi Naci Aktaş oldu.

Naci Aktaş ile ilgili olarak, "Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Nerelerde görev yaptı?" sorularına yanıt aranıyor. İşte Naci Aktaş'a ait bilgiler...

Uşak Valisi Naci Aktaş kimdir?

Naci Aktaş, 1977 yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra, 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Akademik kariyerine devam eden Aktaş, 2007 yılında İngiltere Exeter Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Kamu Politikası alanında yüksek lisans yaptı. 2022 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı'nda "Yönetim ve Organizasyon" alanında doktora eğitimini tamamlayarak doktor unvanını aldı.

Meslek hayatına 2000 yılında Şekerbank T.A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Naci Aktaş, 2004 yılında 91. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. Görev yaptığı önemli yerler arasında Ağaçören Kaymakamlığı, Karaçoban Kaymakamlığı, Erzurum Vali Yardımcılığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü, Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü ve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yer alıyor.

25 Mayıs 2022 tarihinde Seferihisar Kaymakamlığı görevine başlayan Aktaş, bu görevde önemli projelere imza atarak yerel yönetimle halk arasında sağlam bağlar kurdu. Son olarak Uşak Valisi olarak atanarak bölgedeki idari yapının güçlendirilmesi ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmaya devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler