Zonguldak’ta 1 Ekim 2024 Günü (Yarın) Okullar Tatil Mi?

Zonguldak'ta okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Zonguldak’ta 1 Ekim 2024 Günü (Yarın) Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı kuvvetli yağış ve rüzgar uyarılarının ardından Bartın ve Zonguldak'ta okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oldu. Her iki ilin valilikleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle önemli açıklamalar yaptı.

1 Ekim 2024 Yarın Bartın’da Okullar Tatil Mi?

Bartın Valiliği, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, 1 Ekim 2024 Salı günü için tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi. Karar, hem resmi hem de özel okulları, rehabilitasyon merkezlerini ve özel kursları kapsıyor. Bu doğrultuda, 1 Ekim günü Bartın genelinde tüm okullar tatil olacak.

1 Ekim 2024 Yarın Zonguldak’ta Okullar Tatil Mi?

Zonguldak Valiliği de yaptığı açıklamada, şehir genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini artırdığı belirtilerek, 1 Ekim 2024 Salı günü için tüm örgün ve yaygın eğitim veren kurumların, özel eğitim merkezlerinin ve rehabilitasyon kurslarının tatil edildiğini duyurdu. Valilik, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Bartın ve Zonguldak’ta Resmi Tatil Mi? Kamu Çalışanları İçin Ne Karar Alındı?

Bartın ve Zonguldak’ta okulların tatil edilmesine rağmen, bu karar yalnızca eğitim kurumlarını kapsıyor. Resmi tatil ilan edilmedi. Ancak, her iki ilin valilikleri tarafından yapılan açıklamalara göre, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personeller 1 Ekim Salı günü idari izinli sayılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler