Aslan Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Aslan Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Aslan Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Aslan Burcu ve tüm detaylar…

Aslan Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Aslan Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Aslan Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Aslan Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

aslan-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-aslan-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Aslan Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Aslan Burcu ile ilgili şunları söyledi;

aslan-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-aslan-burcu-001.webp

Burçlar kuşağında, öz güven, yetenek, spor, gençler ve eğlence gibi aktivite gerektiren konuların yönetimi Aslan burcuna aittir. Aslan burcu aynı zamanda yatırım demektir. Aslan burcu insanlarının ortak özelliklerine baktığımızda; otoriter oluşları, gurur, kendini beğenmişlik, cömertlik, fedakârlık ve koruyuculuktur. Hevesli pozitif yanları vardır. Kendilerini göstermeyi sevdiklerinden dolayı, sahne sanatlarında çok başarılı olurlar. Yönetme ve liderlik isteği o kadar güçlüdür ki küçük yaşlarda nerede olmaları gerektiğine kendileri karar verirler. Bağımsız, kararlı ve hırslı kişilikleri olan Aslan burçları bir mıknatıs gibi insanları etrafına çekerler. Aktif çalışan zihinleri vardır. Ne iş yaparlarsa yapsınlar işlerine sahip çıkarlar. Kendilerini beğenmiş gibi görünseler de Aslan burçları çabuk affeder ve kin tutmazlar.

23 Temmuz 2 Ağustos arası doğan Aslan burçları; iyi bir yönetici, iyi bir hatip ve iyi bir asker olur. Çok hırslı, üstünlük kurma eğilimi ve her şeyi kontrol etme istekleri vardır. Hareket etme göstergesi Mars, ateş gurubu burçlardan birinde ise kontrol edilemez öz güvenleri olur. Bu durum onlara narsistik eğilimi getirir. Aynı zamanda iyi bir asker ve aktivist özelliklerine de sahiplerdir.
3- 12 Ağustos arası doğan Aslan burçları; özgüvenleri güçlü, gösterişi seven ve kendini iyi ifade eden özelliklere sahiptirler. İyi bir oyuncu ve sanatçı olurlar. Moda, tasarım onların doğuştan getirdikleri yetenekleridir. Hareket enerjisi Mars, su ve toprak gurubu burçlardan biriyse, iş üreten, kontrolcü ve detaycı olurlar.

13- 23 Ağustos arası doğan Aslan burçları; İyi bir konuşmacı, yönetici, katılımcı ve adalet yönü gelişkin olur. Fakat, ukala, kendini çok beğenen ve bencil yönleri vardır. Çok iyi bir sporcudurlar. Hareket enerjisini gösteren Mars hava ve ateş gurubu burçlardan birinde ise onları tutmak mümkün olamaz. İletişim gezegenleri Merkür Başak burcunda ise iyi bir yazar ve senarist olurlar.

2024 ve ASLAN BURÇLARI;

2024 Aslan burçları mayıs ayına kadar yön bulamıyorlar. Nisan ayı ile güvence altına almak zorunda oldukları ve koşturacakları işler içindeler. Haziran ayında kişisel koşullarınız için gelişmeleri bekleme durumuna geçiyorsunuz. Aslanlar bu yıl büyük bedellerin belirlendiği zaman içindesiniz. Haziran ortaları yeni oluşumlar, yeni şanslar içinde oluyorsunuz. Sizi ileriye taşıyacak bağlantılar öne çıkıyor. Ağustos ile içinde bulunduğunuz şartlar aydınlanıyor. Ekim ayı ile belli bir düzen oluşturuyor ve yılın sonunda birçok şeye çözüm getiriyorsunuz.

Bu yıl Merkür retroları Ateş burçlarında olacak ve size destek verecek. Eskiden girişim yapıp elde edemediğiniz ya da organize olamadığınız işlerinizi yenileme fırsatı elde edeceksiniz.

13 Şubat 23 Mart 2024 arası tartışmalı ortamlara dikkat ediniz. Bu arada önemli fırsatlar elinize geçebilir. 5 Mayıs-10 Haziran arası haklarınızla ilgili gelecek belirleyen önemli zamanlar içinde oluyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler