Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Bahar Dizisi Bu Hafta Var Mı?

Bahar dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor? Bu hafta yeni bölüm var mı? İşte merak edilen detaylar!

Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Bahar Dizisi Bu Hafta Var Mı?

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Bahar yeni sezon çekimlerine başladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, ikinci sezonuyla ekranlara dönmek için gün sayıyor. MF Yapım imzalı Bahar, salı günleri yayınlanarak izleyicilerin favori yapımlarından biri haline gelmişti. Peki, Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bu hafta yeni bölümü var mı?

Bahar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Bahar dizisinin yeni sezon tarihi henüz netleşmedi. Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor ve izleyiciler heyecanla yayın tarihini bekliyor. Show TV, dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yayın tarihi belli olur olmaz bu haberde güncellenecektir.

Bahar Dizisi Bu Hafta Var Mı?

Bahar dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Henüz resmi bir tarih açıklanmadığı için izleyiciler heyecanla yeni sezonun başlama tarihini bekliyor. Dizinin yayın tarihi açıklandığında, bu haberden öğrenebileceksiniz.

bahar-dizisi2.jpg

Bahar Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 16. bölümünde heyecan doruktaydı. Bahar ve Timur’un mahkemesinde ortaya çıkan sürpriz delil tüm dengeleri değiştirdi. Bahar’ın herkesten sakladığı hastalığı açığa çıkarken, Timur geçmişin yüküyle sarsıldı. Nevra, beklenmedik birinden yardım alırken, Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmaya hazırlanıyordu. Bu sırada Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirdi; ancak onları da bir sürpriz bekliyordu.

Bahar dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri bu sayfadan takip edebilir, yeni sezon için güncellenen bilgileri öğrenebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler