Eda Ece Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Boyu ve Kilosu Kaç? Hangi Dizilerde Oynadı?

Hem kariyer yolculuğu hem de oynadığı yapımlarla dikkat çeken Eda Ece'nin hayatı ve kariyerine dair merak edilen tüm detaylar...

Eda Ece Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Boyu ve Kilosu Kaç? Hangi Dizilerde Oynadı?

Eda Ece, son yıllarda Türk televizyon dünyasında adından sıkça söz ettiren başarılı oyunculardan biri. Hem kariyer yolculuğu hem de oynadığı yapımlarla dikkat çeken Eda Ece'nin hayatı ve kariyerine dair merak edilen tüm detaylar...

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece, 20 Haziran 1990'da İstanbul'da doğmuştur. Şişli Terakki Lisesi mezunu olan Eda Ece, eğitim hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam etmiştir. Psikoloji eğitiminin ardından Sanat Tarihi üzerine dersler alan ve bir galeride çalışmaya başlayan Eda Ece, aynı zamanda okul yıllarında tiyatro kollarına katılmış ve çeşitli oyunlarda yer almıştır. Bu tiyatro oyunlarından birinde dikkat çeken Eda Ece, menajer Tümay Özokur tarafından keşfedilmiş ve oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır.

haber-61-001.jpg

Eda Ece'nin Boyu ve Kilosu Kaç?

Eda Ece'nin boyu 1,67 metre, kilosu ise 53 kilogramdır. Fiziksel özellikleri ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Eda Ece, özellikle Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Eda Ece Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Yasak Elma / Yıldız / 2018
  • Ali Ekber Cevahir / Eda / 2017
  • İlişki Durumu: Karışık / Elif / 2015
  • Beni Böyle Sev / Zeyno / 2013-2014
  • Pis Yedili / Günçiçek / 2011-2013
  • Aşkın Mucizeleri / 2004
  • Mihriban / 2002

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler