Masterchef'in 16. Yarışmacısı kim oldu?

Masterchef'in 16. Yarışmacısı belli oldu.

Masterchef'in 16. Yarışmacısı kim oldu?

Masterchef'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada sona yaklaşılırken, son beş yarışmacı için dördüncü grup sahneye çıktı. İlk turda yarışmacılardan altı ezmeli kebap yapmaları istendi. Kıyasıya geçen bu mücadelede, tabaklar özenle hazırlandı ve belirlenen altı isim arasından ana kadroya giren 16. yarışmacı seçildi.

Masterchef'te 16. yarışmacının belirlenmesiyle Mehmet Şef büyük bir şaşkınlık yaşadı: "Kalp krizi geçireceğim şimdi" dedi. Yarışmacılar, altı ezmeli kebaplarını 45 dakikada hazırladı. Zırh çekme işlemini de yaparak tabaklarını şeflere sunan yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için ellerinden geleni yaptılar.

İlk turda altı ezmeli kebap yaparak ilk 6'ya giren Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre, ana kadroya geçmek için mücadele etti.

İKİNCİ TUR: ÇİLEKLE YARATICILIK!

Çilekle yaratıcı bir tabak hazırlayan yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için yarıştılar. Çileğin ön planda olduğu bir tabak istenerek yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Hazırlanan müthiş tabaklar arasından sadece bir isim ana kadroya seçildi ve 16. yarışmacı oldu.

Masterchef'te 16. yarışmacının belirlenmesiyle Mehmet Şef büyük bir şaşkınlık yaşadı: "Kalp krizi geçireceğim şimdi" dedi.

ANA KADROYA GİREN İSİM BELLİ OLDU

Çilekle yaratıcı bir tabak hazırlayarak son ikiye kalan Beyza ve Kaan'ı şefler değerlendirdi. Ana kadroya giren 16. isim Beyza oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler