Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlendi! Vize engeline takıldılar!

1,5 aylık hamile Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Roma'da nikah masasına oturdu. Çiftin nikah töreninde gözler Pınar Deniz'in ailesini aradı. Havalimanında konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, ailesinin vize alamadığı için törene katılamadığını söyledi.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evlendi! Vize engeline takıldılar!

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma'da sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

1,5 aylık hamile olan güzel oyuncu Pınar Deniz, ailesinin nikaha katılamamasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın Roma’da gerçekleştirdikleri nikah törenine dair tüm detaylar.

Aileye Vize Engeli: Pınar Deniz’in Ailesi Törene Katılamadı

1,5 aylık hamile olan Pınar Deniz, Roma’da gerçekleştirilen sade nikah töreninde özel tasarım bir gelinlik tercih ederken, Kaan Yıldırım beyaz damatlık giydi. Ancak Deniz’in ailesi vize problemi nedeniyle törene katılamadı.

Nikah sonrasında Türkiye'ye dönen çift, havalimanında açıklama yaparak neden Roma’da bir nikah töreni gerçekleştirdiklerini açıkladı. Deniz, "Seremoni sevmiyoruz. Ailemin vize probleminden dolayı katılamamasına rağmen, hızlı bir kararla Roma’yı tercih ettik." dedi.

dilan-deniz-dugun.jpg

Düğün Türkiye'de Olmayacak

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift, Türkiye’de düğün yapmayacaklarını da belirtti. Yıldırım ve Deniz, sade bir tören yapmayı tercih ettiklerini ve büyük bir kutlama istemediklerini ifade etti.

Damatlık Fiyatı Gelinliği Solladı

Çift, nikah sonrasında Instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla büyük beğeni topladı. Pınar Deniz'in gelinliği ve Kaan Yıldırım'ın damatlığı ise magazin dünyasında konuşulmaya başlandı. Deniz’in 165 bin TL değerindeki gelinliğinin aksine, Yıldırım’ın damatlığı 350 bin TL gibi yüksek bir fiyata sahip.

dilan-deniz-dugun-2.jpg

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Kimdir?

Pınar Deniz, dizi ve sinema dünyasında başarısıyla adından sıkça söz ettiren bir oyuncudur. Kaan Yıldırım ise birçok projede rol alan tanınmış bir oyuncu olarak biliniyor. Çift, uzun süredir magazin dünyasında yakından takip edilen bir ilişki yaşamaktadır ve Roma’daki nikahlarıyla dikkatleri bir kez daha üzerlerine çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler