Usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti!

Sinema ve dizi oyuncusu, aynı zamanda seslendirme sanatçısı Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti!

Kurtlar Vadisi ve Payitaht Abdülhamid gibi başarılı dizilerde rol alan usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. 74 yaşındaki Hekimoğlu'nun ölüm haberi Oyuncular Sendikası tarafından verildi.

Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" ifadeleriyle sanatçının vefatını duyurdu.

Usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti!

BİRÇOK PROJEDE ROL ALDI
"Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar ve "Kavak Yelleri"nin arasında olduğu birçok popüler dizide rol alan Hekimoğlu, 1 Ocak 1950'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Hekimoğlu, 1988'den itibaren film ve dizilere seslendirmeler yaptı. Oyunculuğa 2003 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde rol alarak başladı.

Salahsun Hekimoğlu kimdir?

1 Ocak 1950'de İstanbul'da doğan Hekimoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. 1988 yılından itibaren film ve dizilere seslendirme yaparak kariyerine başladı.

Oyunculuk Kariyeri

Oyunculuğa 2003 yılında 'Hayat Bilgisi' dizisi ile adım atan Hekimoğlu, daha sonra birçok başarılı projede rol aldı. Rol aldığı diziler arasında 'Sıla', 'Savcının Karısı', 'Sağır Oda', 'Derin Devlet', 'Osmanlı Kıyam', 'Kurtlar Vadisi', 'Kurt Kanunu', 'Kollama', 'Kırık Kanatlar', 'Kavak Yelleri', 'Hırsız Polis', 'Haziran Gecesi', 'Dudaktan Kalbe', 'Diriliş', 'Bedel', 'Asi', 'Arka Sokaklar' ve 'Acı Hayat' gibi yapımlar bulunuyor.

2017 yılında ekranlara gelen 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Sadrazam Halil Paşa karakterini canlandıran Hekimoğlu, sanat dünyasında geniş bir hayran kitlesine sahipti.

Salahsun Hekimoğlu'nun vefatı, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Kendisini tanıyanlar ve sevenleri, sanatçının ardından taziye mesajları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler