Yasemin Kay Allen Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Nereli ve Kaç Yaşında?

Yasemin Kay Allen, oyunculuk kariyerinde başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. Peki

Yasemin Kay Allen Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Nereli ve Kaç Yaşında?

Yasemin Kay Allen, oyunculuk kariyerinde başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. Hem Türkiye hem de İngiltere’deki çalışmalarıyla dikkat çeken Allen, güzelliği ve yeteneğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Özellikle televizyon ve sinema dünyasında güçlü karakterlere hayat veren Allen’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Yasemin Allen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte oyuncunun yaşamı ve kariyeri ile ilgili detaylar...

Yasemin Allen Kimdir?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da Londra'da doğmuştur. Annesi, ünlü oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu (Sonja Eady), babası ise İngiliz vatandaşı Dudley Allen’dır. Yasemin Allen, Kaan adında bir erkek kardeşe sahiptir. 34 yaşında olan Yasemin Allen, hem Türkiye hem de İngiltere vatandaşıdır.

Yasemin Allen, üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşmiş, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya’ya taşınmıştır. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı. Avustralya’daki Queensland Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden burs kazanmış, ancak 18 yaşında Türkiye’ye dönerek Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

haber-61-005.jpg

Yasemin Allen Kaç Yaşında ve Nereli?

Yasemin Allen, 10 Temmuz 1989 doğumludur ve 2024 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. Londra, Birleşik Krallık doğumlu olan Allen, hem İngiliz hem de Türk vatandaşıdır.

Yasemin Allen’ın Boyu ve Kilosu Kaç?

Yasemin Allen’ın boyu 1,75 metre, kilosu ise 58 kilogramdır. Güzelliği ve etkileyici fiziği ile dizi ve sinema sektöründe dikkat çeken Allen, başarıyla oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler