Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Nereli ve Kaç Yaşında?

Melisa Aslı Pamuk, güzellik yarışmaları ve oyunculuk kariyeri ile dikkat çeken isimlerden biridir. Peki "Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Nereli ve Kaç Yaşında?" İşte detaylar...

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Boyu ve Kilosu Kaç? Nereli ve Kaç Yaşında?

Melisa Aslı Pamuk, güzellik yarışmaları ve oyunculuk kariyeri ile dikkat çeken isimlerden biridir. Modellik kariyerine genç yaşta başlayan ve 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olarak büyük bir çıkış yapan Pamuk, Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında da temsil etmiştir. Son yıllarda özel hayatı ve kariyeriyle adından söz ettiren Pamuk, özellikle sosyal medyada sıkça merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Melisa Aslı Pamuk kimdir, boyu ve kilosu kaç, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Aslen İskenderunlu bir aileden gelen Pamuk, modellik ve oyunculuk kariyeriyle tanınmaktadır. 2011 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan Melisa Aslı Pamuk, aynı yıl Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmiştir.

Modellik kariyerine 14 yaşında başlayan Pamuk, oyunculuk kariyerinde de başarılı projelerde yer almıştır. İlk kamera karşısına 13 yaşında Hollanda'da yayımlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde rol alarak çıkmıştır. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri ise bir mobil operatör reklamıyla başlamış ve ardından Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynamıştır.

haber-61-004.jpg

Melisa Aslı Pamuk Boyu ve Kilosu Kaç?

Melisa Aslı Pamuk’un boyu 1,76 metre, kilosu ise 58 kilogramdır. Güzelliği ve düzgün fiziği ile modellik kariyerine adım atan Pamuk, aynı zamanda dizi ve sinema sektöründe de başarılı bir kariyer sürdürmektedir.

Melisa Aslı Pamuk Nereli ve Kaç Yaşında?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 doğumludur ve 2024 yılı itibarıyla 33 yaşındadır. Hollanda'da doğmuş olmasına rağmen ailesi İskenderun kökenlidir. Pamuk, genç yaşta başladığı kariyerini başarıyla sürdüren isimlerden biridir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler