Yengeç Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yengeç Burcu

Yeni yıl yaklaşınca burçları takip edenler gelecek yılda kendilerini nelerin beklediği konusunda araştırmalar yapıyor. Yengeç Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yengeç Burcu ve tüm detaylar…

Yengeç Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yengeç Burcu

2024 yılına sayılı günler kala Astrolojiye merak duyanlar burçlarını yeni yılda neler beklediğini merak ediyor. Yengeç Burcunu 2024’te neler bekliyor? 2024 Yengeç Burcu ile ilgili bütün ayrıntılar bu sayfada.

yengec-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-yengec-burcu.webp

Haber61 Köşe yazarı Astrolog Banu Boz, yeni yılda Yengeç Burçlarını nelerin beklediğini kaleme aldı.

Astrolog Banu Boz, Yengeç Burcu ile ilgili şunları söyledi;

yengec-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-yengec-burcu-001.webp

Yengeç burcu; burçlar kuşağında ev, yuva, gelenekler, toprak ve ailenin temsilcisidir. Yengeç burçlarının koruyuculuk duygusu çok gelişmiştir. Derin hisleri vardır. Onlar olayları sezgi yolu ile çözümlerler. Merkür’ leri ne kadar güçlü olursa olsun onlar duyguların insanıdır ve onları duyguları yönetir. Yengeç burçları için aileleri her zaman önceliklidir. Onların rahatı için ellerinden gelenin fazlasını yaparlar. Yengeç burçları kendinden başka herkese faydası olan insanlardır. Kalben bağlı oldukları için yapamayacağı şey yoktur. Verici yanlarından dolayı onlara salak bile denilebilir. Ailelerinde Yengeç burcunda birisi varsa oradakiler güvence altında demektir. Bitmez özverileri, hizmetleri ile sorumlulukları gönüllü alırlar.

Nasıl bir Yengeç burcu olduğunuzu, doğduğunuz anda ki ay fazı belirler.

Yeni ay döneminde doğan Yengeç burçları; daha atılgandır. Koruyucu yönü güçlüdür ve yatırımı bilirler. Canlı dinamiktirler ve bilime karşı meraklıdırlar. İyi hesap yaparlar. Özellikli olarak iç enerjileri çok yüksektir.

Ayın hilal fazında doğan bir Yengeç burçlarının; yaratıcılık yönü güçlüdür. El becerileri ve sanatsal konulara yatkınlıkları vardır. Biraz cesaretlenmeye ihtiyaç duyarlar. Tembelliğe eğilimlidirler. Ve ailelerinin güvenliği onlar için önemlidir.

Ayın ilk dördünde doğan Yengeç burçları; mücadeleci, gayretli, girişimci ve hırslı olurlar. Geleneklerini zorlayabilirler. Yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlar tanımak onlar için önemlidir. Zorlu hayat mücadelesi içinde olurlar. Genelde çok seyahat ederler.

Büyüyen ay fazında doğan Yengeç burçları; daha sebatkar, şartları kabullenici, yardım sever ve çalışkan olurlar, ihtiyaçları düzenlemede ve işinde başarılıdırlar. İyi bir sağlık çalışanı olurlar. Şartlarını geliştirmek için uğraş verirler.

Dolunay zamanı doğan Yengeç burçları; bilgili, bereketli, parasını çoğaltan, yatırımla ilişkili konuları anlayan, topraktan kazanç elde eden gayretli yapıları vardır. Karşılıksız beslemeye ve vermeye eğilimlidirler. Ay fazı, dolunay zamanı doğan Yengeçler bolluk içinde yaşarlar.

Küçülen ay fazında doğan Yengeç burçları; biriktirme ve toplama eğilimindedirler. Paralarını iyi değerlendirirler. Fanatik yönleri baskındır. Milliyetçi, tutucu ve teşvikçi olurlar. Komisyon işlerinde başarı gösterirler. Liderlik potansiyelleri olduğu için amaçları uğruna mücadeleden kaçınmazlar.
Son dördünde doğan Yengeç burçları; katılımcı, yönetmen, ailevi ve milli değerlerle ilgili konularda muhafazakâr ve bilinçli olurlar. Sakin yönleri vardır. Sabırlıdırlar ve kandırılarak kayba uğrama durumlarına karşı uyanık olmaları gerekir. Psikolojik sorunlar yaşayabilirler. Öfke kontrollerine dikkat etmelidirler. İnatçı yanları hata yapmalarına neden olabilir.

Balsamik ay fazında doğan Yengeç burçlarının; psişik yetenekleri, öngörü ve şifacılık yönleri gelişkindir. Ruhsal alana meraklı ve kriminal becerilere sahiplerdir. Kendilerini kamufle etmeyi bilirler. Özel yetenekleri vardır.

2024 ve Yengeç Burçları;

Yengeç burçları; 2024 Mayıs ayına kadar zorlanacaklar. Beklemek durumunda kalacakları mecburi zorunlu işler içindesiniz. Haziran ayı ile süreç aydınlanıyor. Temmuz ortaları hareket halinde olacağınız gelişmeler sizi bekliyor. Ağustos ile şartlarınıza çözüm geliyor ve size yeni yollar açılıyor. Ocak ayına kadar sizi zorlayacak bazı koşullara mecbur olabilirsiniz. Merkür retroları; şimdiye kadar büyüttüğünüz işlerinizi düzenleme fırsatı getirecek. Bu yıl mücadele edeceğini konular; ortaklı işler, banka hesapları ve profesyonel işlerinizde ilerleyecek. 5 Eylül-5 Kasım 2024 arası kişisel konumunuzla ilgili sizi zorlayan şartlar içinde olabilirsiniz. Bu zamanlarda yeni oluşumlar da önünüze çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler