Yeni Şafak'a silahlı saldırı

Yeni Şafak Gazetesi'nin Bayrampaşa'daki merkez binasının ikinci katındaki camı isabet eden kurşun nedeniyle kırıldı. Yeni Şafak Gazetesi'nin Bayrampaşa'daki merkez binasının ikinci katındaki camı saat 23.30 sıralarında, gazetenin gece baskısı hazırlandığı

Yeni Şafak'a silahlı saldırı
Yeni Şafak Gazetesi'nin Bayrampaşa'daki merkez binasının ikinci katındaki camı isabet eden kurşun nedeniyle kırıldı.

Yeni Şafak Gazetesi'nin Bayrampaşa'daki merkez binasının ikinci katındaki camı saat 23.30 sıralarında, gazetenin gece baskısı hazırlandığı sırada E-6 bağlantı yolundan geçmekte olan bir araçtan açılan ateş sonucu kırıldı.

Gazetenin güvenlik görevlisi saldırının binaya yönelik olduğunu iddia ederek, "5 el ateş silah sesi duyduk, son mermi cama isabet etti. Direkt binaya ateş edildi. Otoban olduğu için aracı göremedik" diye konuştu.

Olayın ardından gazeteye olay yeri inceleme ekipleri gelerek incelemede bulundu. Gazete yöneticilerinin de bilgi almak için gazete binasına geldiği öğrenildi. Polis güvenlik kameralarını ve MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler