Türk sarışın sever....

Ankara'da bürokratlara kadın pazarlayan şebekenin büyük servet yaptığı belirlendi. Dışarıdan kadın isterken, "Türkler sarışın sever, saçlarını boyatıp gönder" diyen çete liderlerinin hesaplarında milyonlarca YTL nakit, 15 ev ve çok sayıda lüks otomobile s

Türk sarışın sever....
Ankara'da bürokratlara kadın pazarlayan şebekenin büyük servet yaptığı belirlendi. Dışarıdan kadın isterken, "Türkler sarışın sever, saçlarını boyatıp gönder" diyen çete liderlerinin hesaplarında milyonlarca YTL nakit, 15 ev ve çok sayıda lüks otomobile sahip oldukları anlaşıldı.

BAŞKENT'te bürokratlara yabancı uyruklu kadın pazarlayan fuhuş çetesinin servetleri dudak uçuklattı. Bahar Temizliği operasyonu kapsamında, 'insan kaçakçılığı' suçundan tutuklanarak cezaevine koyulan 13 çete üyesinin mal varlıkları incelemeye alındı. Polisin yaptığı ilk incelemede, çetenin lideri olduğu ileri sürülen Birgül T., Kezban O. ve Ali A.'nın Ankara'nın çeşitli semtlerinde 15 ev, bankalarda milyonlarca YTL'lik servetle, aralarında ciplerinde de bulunduğu çok sayıda lüks otomobillere sahip oldukları tespit edildi.

Kadın başına 500 dolar

Çete üyelerinin telefon görüşmelerinde 'ceylan' diye bahsettiği 78 hayat kadını ifadelerinde, müşterileriyle 5 yıldızlı otellerde buluştuklarını, saat başına 100 ile 300 dolar arasında para aldıklarını ve bunun yüzde 50'sini çeteye verdiklerini söylediler. Rusça bilen polislerin yaptığı teknik takipte, çete üyelerinin, Rusya'da irtibat kurduğu bir kişi aracılığıyla hayat kadınlarını Türkiye'ye getirdikleri anlaşıldı. Bu kişiye kadın başına 500 dolar ödeme yapıldığı belirlendi.

Yaşları 25'i geçmesin

Çete üyesi Ali A.'nın bir telefon görüşmesinde 'X' olarak belirtilen Rus aracıya, Türkiye'ye gönderilecek kadınlar için, "Türk erkeği sarışın sever, sen onların saçlarını boyatıp öyle gönder" dediği belirlendi. Başka bir telefon görüşmesinde ise çete üyesi, Rus aracıya, kadınların yetersiz kaldığından yakınarak, "Vizeleri bitenlerin yerine bir an önce yenilerini bulalım. Yaşları 25'i geçmesin. Kış geldi bu aralar talep arttı. 10-15 gün içinde Türkiye'ye giriş yaparlarsa, bizim de işimiz görülür senin de" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler