Özak'tan Arda değerlendirmesi

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, domuz gribine yakalanan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ile ilgili olarak, "Fazla paniğe kapılmaya gerek yok. Her insan bu hastalığa yakalanabilir. Bu futbolcu da olabilir, bakan da olabilir. Önem

Özak'tan Arda değerlendirmesi

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, domuz gribine yakalanan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ile ilgili olarak, "Fazla paniğe kapılmaya gerek yok. Her insan bu hastalığa yakalanabilir. Bu futbolcu da olabilir, bakan da olabilir. Önemli olan tedavinin olması. Domuz gribi olupta bugün çok şifalı olan insanlar var" dedi.

Bakan Özak, katıldığı bir açılışta İHA muhabirinin, vücudunda H1N1 virüsüne rastlanan Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan ile ilgili sorularını cevapladı.

Bakan Özak, her insanın bu hastalığa yakalanabileceğini belirterek, "Domuz gribi dünyanın sonu değil. Bu konuda en iyi tedbiri alan ülke Türkiye. Bununla savaşmanın yolu var. Bu hastalığa yakalanıpta iyileşen çok hastamız var. Fazla paniğe kapılmaya gerek yok. Her insan bu hastalığa yakalanabilir. Bu futbolcu da olabilir, bakan da olabilir. Önemli olan tedavinin olması. Domuz gribi olupta bugün çok şifalı olan insanlar var. Tüm hastalara acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

Bakan Özak, bakanlığın bu konuda aldığı tedbirlerle ilgili bir soruya ise, "Sağlık Bakanlığı'nın aldığı tedbirleri yakından takip ediyoruz. Biliyorsunuz spor yapılan yerler de çok sayıda insanın bulunduğu yerler. Oralarda gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler