Mehmet Yıldız Geliyor İddiası

Cem tv'de yayınlanan Spor Express'te dün akşam sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Program'ın daimi yorumcusu Ahmet Erzurumlu uzun süredir sakatlığı olan Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ın sağlık durumu ile Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu 'n

Mehmet Yıldız Geliyor İddiası

Cem tv'de yayınlanan Spor Express'te dün akşam sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Program'ın daimi yorumcusu Ahmet Erzurumlu uzun süredir sakatlığı olan Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ın sağlık durumu ile Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu 'nun yakından ilgilendiğini ve devre arasında bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Ahmet Erzurumlu sözlerine şunları da ekledi: "Sivassporlu Mehmet Yıldız'la Trabzonspor'un ciddi bir flört halinde olduğunu öğrendik. Mehmet sezon başında da gündeme gelmişti ama sakatlığı sebebi ile rafa kaldırılmıştı.

Fakat burada enteresan bir gelişme var. Mehmet tedavisini İstanbul'da sürdürüyor ve onunla en yakından ilgilenen isimlerden bir tanesi Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu.

Burada bir gariplik var. Hacısalihoğlu herhalde bunu hayrına yapmıyordur. İyileşme sürecinin olumlu olduğu ve kalıcı bir hasar olmayacağı yönünde alınan bir doktor rapor var. Dolayısıyla devre arasında bir transfer yapılması gündemde. Kulüpler arasında da böyle bir iletişim olmadan da Hacısalihoğlu'nun böyle bir girişimde bulunmasının da ihtimali yok. Demek ki iki kulüp arasında da böyle bir hukuk işlemiş."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler