Bartınlı atlet Trabzon'da 2. oldu

Trabzon'da düzenlenen 21 kilometrelik yarı maratona katılan Bartınlı Atlet Turgay Oğuz ikinci oldu. Yeni Bartın Sürücü Kursu Sahibi Sezai Bilgin sponsorluğunda uluslar arası maratonda ikinci olan Bartınlı Milli Atlet Turgay Oğuz başaralı bir yarış çıkartt

Bartınlı atlet Trabzon'da 2. oldu

Trabzon'da düzenlenen 21 kilometrelik yarı maratona katılan Bartınlı Atlet Turgay Oğuz ikinci oldu.

Yeni Bartın Sürücü Kursu Sahibi Sezai Bilgin sponsorluğunda uluslar arası maratonda ikinci olan Bartınlı Milli Atlet Turgay Oğuz başaralı bir yarış çıkarttı. Trabzon'da koşulan 21 kilometrelik yarı maratonda Bartın'a kupa ile dönen maratoncu Turgay Oğuz, "Bu başarımı Sezai Bilgin Bey'e borçluyum. Geçen senede beni bütün müsabakalara götüren ve malzemelerimi alan Sezai Bilgin'e çok teşekkür ediyorum. Bana sahip çıktığı müddetçe Bartın'a daha bir çok başarılar kazandıracağım. Ayrıca bana gıda yardımında bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve Yönetim Kuruluna, Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Bana destek olmaya devam ettikleri sürece Bartın'ın adını başarıyla duyurmaya devam edeceğim" dedi.

Bartınlı Milli Atlet Turgay Oğuz, bundan sonraki maratonlara da daha iyi şekilde hazırlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler