Elazığ’da korkutan deprem! Açıklamalar peş peşe geldi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın saat 00.05'te kaydettiği sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü.

Elazığ’da korkutan deprem! Açıklamalar peş peşe geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Elazığ Sivrice'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Saat 00.05'te kaydedilen sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Depremi hissedenler kısa süreli paniğe kapılırken herhangi bir olumsuz gelişme aktarılmadı.

Depremin ardından Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan peş peşe açıklamalar geldi.

Vali Hatipoğlu "Geçmiş olsun Elazığ. Kıymetli Elazığlılar ilk araştırmalarımıza göre çok şükür bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullanarak Elazığ Valiliği'nin şu açıklamasını sosyal medya üzerinden paylaştı:

"İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre; Sivrice ilçemizde 15/10/2024 tarihinde saat 00:05'de 4.4 MW büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.

Meydana gelen deprem sonrasında saat 00:16 itibariyle ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizde meydana gelen 4.4 şiddetindeki #depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, şehrimizi ve ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler