Trabzonspor'un gündemindeki yıldız için istenen rakam...

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Tolu Arokodare, için istenen rakam netlik kazandı.

Trabzonspor'un gündemindeki yıldız için istenen rakam...

Trabzonspor, yaz transfer döneminin sonunda Nijeryalı forvet Tolu Arokodare'yi kadrosuna katmak için büyük çaba harcamıştı. Ancak KRC Genk Teknik Direktörü Thorsten Fink’in oyuncuyu takımda tutma kararı nedeniyle bu transfer girişimi sonuçsuz kaldı.

10 Maçta 6 Gol

Arokodare, bu sezon KRC Genk formasıyla dikkat çeken bir performans sergilemeye devam ediyor. Nijeryalı forvet, çıktığı 10 maçta 6 gol atarak sadece Genk taraftarının değil, aynı zamanda Trabzonspor'un da ilgisini yeniden üzerine çekti. Bu başarılı performans, oyuncunun transfer gündeminde kalmaya devam etmesine neden oldu.

10 Milyon Euro

Tolu Arokodare’nin KRC Genk ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Belçika ekibi, yaklaşık iki yıl önce oyuncuyu 5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Şu anki piyasa değeri ise 10 milyon euro civarında. Ancak Trabzonspor’un bu rakam için pazarlık masasına oturarak Ocak ayında tekrar harekete geçeceği öne sürülüyor.

Dikkatleri Üstüne Çekti

Belçika temsilcisi Genk, Nijeryalı golcüsü Arokodare'nin yükselen performansıyla birlikte oyuncunun değerini artırma yoluna gidebilir. Arokodare'nin son haftalarda sergilediği etkileyici performans, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda. Bu durum, genç oyuncunun piyasa değerinin daha da yükselmesine de neden olabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler