CHP'den belediyeye sert tepki

Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir,Trabzon Belediyesi'nde yapılanların birim değişikliği olmadığını, işten çıkarmak olduğunu kaydetti.Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, Trabzon belediyesinin bünyesinde bulunan Trabel A.Ş'ye ba

CHP'den belediyeye sert tepki

Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir,Trabzon Belediyesi'nde yapılanların birim değişikliği olmadığını, işten çıkarmak olduğunu kaydetti.

Trabzon CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, Trabzon belediyesinin bünyesinde bulunan Trabel A.Ş'ye bağlı belediye çalışanlarından 78 kişinin belediyeyle ilişkisinin kesilip özel şirket olan Teknik Katı Atık Şirketine gönderilmesini şiddetle kınadıklarını belirtti.

Özçilingir, yapılanların belediye içerisinde birim değişikliği olmadığını çalışanların işine son verildiği anlamına geldiğini açıkça gördüklerini kaydederek, “Çalışanına sahip çıkamayan ve korumayanlar nasıl olurda bulundukları şehre sahip çıkabilirler? Dokuz aylık iktidarları döneminde kayda değer adım atmayanlar kamu alanlarında bu zamana kadar yaptıkları kadrolaşma ve adamcılık anlayışını şimdi acımasızca belediye döneminde uygulamaktadırlar.Her ne kadar çalışanlarını özel şirketlere gönderecek olsalar bile sendika ve özlük haklarının ellerinden alınmadan Trabel A.Ş. güvencesi altında tutularak gönderilmesi gerekmektedir.
Belediye yönetiminin insanlarımızı üzecek ve vicdanları sızlatacak bu yanlışlıktan biran önce dönmesi ve çalışanlarına sahip çıkması gerekmektedir”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler