Milli takıma yeni aday Hughes

Manchester City'deki görevine son verilen Mark Hughes, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan teklif aldı.Teklif kısa süre önce teknik direktörlüğe başlayan Tugay Kerimoğlu'nu da kapsıyor. Mark Hughes ile beraber Manchester City'de çalışmaya başlayan eski milli

Milli takıma yeni aday Hughes
Manchester City'deki görevine son verilen Mark Hughes, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan teklif aldı.Teklif kısa süre önce teknik direktörlüğe başlayan Tugay Kerimoğlu'nu da kapsıyor.

Mark Hughes ile beraber Manchester City'de çalışmaya başlayan eski milli oyuncu, Roberto Mancini'nin takımın başına getirilmesinin ardından görevinden ayrılmıştı.

Fatih Terim'in ardından Milli Takım'ın başına bir yabancı hoca getirme konusunda kararlı olan federasyon yetkilileri, Guus Hiddink, Luis Felipe Scolari ve Giovanni Trapattoni gibi önemli isimleri ikna edememişti.

Galler Milli Takımı'nda da görev yapan Mark Hughes, Tugay Kerimoğlu ile beraber çalışma ihtimaline sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler