Yıldız'dan EURO 2016 tepkisi

CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, EURO 2016 Avrupa Şampişyonası için belirlenen 8 il arasına Trabzon'un alınmayışı ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte Necip Yıldız'ın açıklaması2016 yılında yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonasında maç oynanacak ille

Yıldız'dan EURO 2016 tepkisi


CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, EURO 2016 Avrupa Şampişyonası için belirlenen 8 il arasına Trabzon'un alınmayışı ile ilgili bir açıklama yaptı.

İşte Necip Yıldız'ın açıklaması

2016 yılında yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonasında maç oynanacak iller arasında Trabzon ilinin olmamayışını şiddetle kınıyoruz.Türk futbol tarihinde Istan buldan sonra potansiyelinin en yoğun olduğu il Trabzon şehrinin olmasına rağmen yok sayılmasını anlamak mümkün değildir.Futbol Federasyonu'nun kurulumu aşamasında İstanbul,İzmir, Trabzon'a Ankara şehri de ilave edilerek Federasyon kurulmuştur.Sporun bütün branşlarının başarı ile temsil edilen ve İstanbul dışına 1.lig şampiyonluğunu yaşayan tek kent olmasına rağmen AKP'nin baştan beri Trabzon kentine bakışının bir göstergesi olarak algılıyoruz.Şampiyon takımımızda kaptanlık ve Klüp başkanlığı yapan Bakanımız Sayın Faruk ÖZAK'ın bu olay karşısında sessiz ve duyarsız kalmasını anlamak mümkün değildir.

Kamuoyunda Trabzon da maç oynamamasına gerekçe olarak gösterilen nedenleri bahane olarak görmekte ve inandırıcı bulmamaktayız.
Trabzon kenti hava deniz ve kara ulaşımı açısından en rahat kentlerin başında gelmektedir. Konaklama nedeni ise daha komik bir bahanedir. Trabzon kenti etrafında birçok konaklama tesisi olduğu gibi şehir dahilinde Zorlu Grand, Novotel, Salyamlar Otel, Funda Otel,Usta Otel, Büyük Sumela oteli gibi birçok beş yıldızlı ve dört yıldızlı oteller bulunmaktadır. Bütün bu bahaneler bizlere şu sonuçları ortaya koymaktadır. 2011'de yapılacak olan Avrupa Gençlik olimpiyatlarına yetiştirileceği söylenen Akyazı projesinin de bir aldatmaca olduğu görülmektedir.

7 yıldan beri Trabzon'u kandıran zihniyetin maskesi düştü. Bakanımız Sayın Faruk ÖZAK'ın dahi Trabzon'a sahip çıkmayışını Trabzon futbolseverlerin takdirine bırakıyoruz. Bu yanlıştan bir an önce vazgeçilmesini ve Trabzon'un bu Turnuvaya dahil edilerek hak ettiği yatırımların gerçekleşmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler