1461 Trabzon'dan U19 için büyük atılım

1461 Trabzon'da U19 takımı için ayrı bir tesis tahsis edildi.

1461 Trabzon'dan U19 için büyük atılım

1461 Trabzon Futbol Kulübü, U19 Takımı için geniş bir atılıma imza attı.

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden ve son iki yıldır final grubu maçları oynayan U19 Takımı için Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde de ayrı bir tesis tahsis edildi. Tesis içerisinde yer alan, içerisinde antrenör odası, yemekhane, toplantı salonu ve konaklama odalarının olduğu bina U19 takımına tahsis edildi.

1461 Trabzon ayrıca geçtiğimiz günlerde U19 takımının başına, Trabzon’un önemli Teknik Direktörlerinden olan Osman Kastan’ı getirmişti. 1461 Trabzon FK U19 Takımı yeni sezon hazırlıklarına ise U19 Takımı tesislerinde yapılan sezon açılışı ile başladı. Sezon açılışına Başkan Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takım antrenörleri, Altyapı antrenörleri ve U19 Takımı oyuncuları katıldı.

Bu sezon U19 Takımı için büyük bir atılım yaptıklarını kaydeden U19 Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kantekin, “U19 Takımımızı da aynı A takımımız gibi ayrı bir kategori şeklinde planladık. Ayrı bir binamızı yenileyerek, U19 Takımımıza tahsis ettik. Hem Futbolcularımızın konaklayabileceği odalarımızı buna göre düzenledik. A takımımız için olan tüm imkanlarımız artık U19 takımımız için de olacak. Bunun da sonuçlarını geçmiş yıllar da olduğu için gelecek yıllarda da en iyi şekilde alacağız. Hedefimiz A Takımımıza oyuncu yetiştirmek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler