3. Lig play-off finali ne zaman, nerede ve hangi stadyumda oynanacak?

3. Lig'de play-off final eşleşmeleri belli olurken, sporseverler final maçlarının nerede oynanacağını araştırıyor. Detaylar haberimizde.

3. Lig play-off finali ne zaman, nerede ve hangi stadyumda oynanacak?

TFF 3. Lig'de play-off final eşleşmeleri belli oldu. Buna göre Erbaaspor ile Muş 1984 Muşspor ve 52 Orduspor ile Elazığspor finalde karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig'de play-off final maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Tarafsız sahada oynanacak olan müsabakaların hangi şehir ve stadyumda oynanacağı araştırılıyor.

Futbolseverler "Erbaaspor - Muş 1984 Muşspor maçı hangi stadyumda, 52 Orduspor - Elazığspor maçı hangi stadyumda" şeklinde aramalarda bulunuyor.

TFF 3. Lig 1. - 2. Grup Play-Off Finali 52 Orduspor FK ile Çimentaş Elazığspor takımları arasında 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta, TFF 3. Lig 3. - 4. Grup Play-Off Finali ise Merkür Jet Erbaaspor ile Muş 1984 Muşspor takımları arasında 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16.00'da Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler