52 Orduspor - Elazığspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Nerede oynanacak?

52 Orduspor ile Elazığspor 2. Lig'e yükselmek adına kozlarını paylaşacak. 52 Orduspor - Elazığspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Play-off finali nerede oynanacak? Detaylar haberimizde.

52 Orduspor - Elazığspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Nerede oynanacak?

3. Lig'de mücadele eden 52 Orduspor ile Elazığspor, play-off finalinde karşı karşıya gelecek.

52 Orduspor, play-off 3. turunda Aliağa FK'yı saf dışı bırakırken, Elazığspor ise Efeler 09 Spor'u eleyerek adını finale yazdırdı.

Sporseverler, 52 Orduspor ile Elazığspor arasındaki play-off finali için "Ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç nerede oynanacak? Tek maç mı?" şeklinde aramalarda bulunuyor.

52 Orduspor - Elazığspor maçı ne zaman, saat kaçta?

52 Orduspor - Elazığspor play-off finalinin 25 Mayıs'ta Cumartesi günü 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacağı ifade ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kritik müsabakanın tarihini ve saatini kısa süre içinde duyurması bekleniyor. Bu konuda herhangi bir gelişme olması halinde, haberimiz anlık olarak güncellenecektir.

52 Orduspor - Elazığspor maçı hangi kanalda?

52 Orduspor - Elazığspor play-off finalinin Türkiye Futbol Federasyonu Youtube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

52 Orduspor - Elazığspor play-off maçı tek maç mı?

3. Lig'de play-off final müsabakaları tek maç eleme usulüne göre oynanmakta. Buna göre müsabakayı kazanan takım 2. Lig'e yükselmiş olacak.

52 Orduspor - Elazığspor maçı nerede oynanacak?

Birçok taraftar, 52 Orduspor ile Elazığspor eşleşmesine dair "3. Lig play-off finali nerede oynanacak" şeklinde araştırmalarda bulunuyor.

52 Orduspor - Elazığspor mücadelesi İstanbul'da Rams Park'ta tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler