Aston Villa - Bologna Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu kritik karşılaşmanın detaylarını merak ediyor. Peki "Aston Villa - Bologna Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?" İşte tüm detaylar...

Aston Villa - Bologna Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı sürüyor ve bu hafta Fransa’nın güçlü temsilcilerinden Monaco, Sırbistan ekibi Kızılyıldız’ı konuk edecek. Stade Louis II’de oynanacak bu kritik mücadelede, her iki takım da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Monaco, ev sahibi avantajını kullanarak üç puan almayı amaçlarken, Kızılyıldız ise zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Futbolseverler, bu karşılaşmanın detaylarını merak ediyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri ile ilgili tüm detaylar...

Monaco - Kızılyıldız Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor ve bu hafta Monaco, Kızılyıldız’ı ağırlıyor. Futbolseverler, bu kritik karşılaşmanın detaylarını merak ediyor. Monaco - Kızılyıldız maçı 22 Ekim 2024 Salı günü oynanacak.

Monaco - Kızılyıldız Maçı Saat Kaçta?

Monaco ile Kızılyıldız arasında oynanacak bu zorlu mücadele TSİ 19:45'te başlayacak. Stade Louis II’de oynanacak olan karşılaşma, Şampiyonlar Ligi'nin öne çıkan maçlarından biri olacak.

Monaco - Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Futbolseverlerin merakla beklediği Monaco - Kızılyıldız karşılaşması Tabii Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç, şifreli yayın üzerinden izlenebilecek.

Monaco - Kızılyıldız Muhtemel 11'ler

Her iki takım da sahaya en güçlü kadrolarıyla çıkmayı hedefliyor. İşte maçın muhtemel 11'leri:

Monaco Muhtemel 11'leri:
Nübel; Vanderson, Maripan, Magassa, Henrique; Camara, Fofana; Minamino, Golovin, Diatta; Ben Yedder.

Kızılyıldız Muhtemel 11'leri:
Glazer; Gobeljic, Dragovic, Rodic, Erakovic; Kanga, Ivanic, Bukari; Mitrovic, Olayinka, Pavkov.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler