O kulüpten Trabzonspor'daki başkanlık seçimi için flaş açıklama! "Ertuğrul Doğan'ı destekliyoruz"

Arsinspor'dan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a destek açıklaması geldi.

O kulüpten Trabzonspor'daki başkanlık seçimi için flaş açıklama! "Ertuğrul Doğan'ı destekliyoruz"

Trabzon ekiplerinden Arsinspor, bordo mavili takımda yaklaşan kongre öncesi Başkan Ertuğrul Doğan'a destek açıklaması yayımladı.

Arsinspor'dan yapılan açıklamada, "Arsinspor camiası olarak Sn. Ertuğrul Doğan'ı yapılacak olan genel kurulda destekliyor ve yeni dönemde de yanında olduğumuzu memnuniyetle ifade ediyoruz" denildi.

Arsinspor'un açıklaması şu şekilde;

"Şehrimizin tüm dünyada tanınmasında en büyük pay sahibi olan Trabzonspor'daki gelişmeleri yakından takip ediyor, yapılan finansal hamleleri çok doğru buluyor ve destekliyoruz. Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan'ın borçsuz Trabzonspor vaadiyle gurur duyuyor, aynı zamanda amatör spor kulüplerimize yapılan tarihi yardımlar, katkılar ve destekler için kendisine ve Trabzonspor yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyoruz. Arsinspor camiası olarak Sn. Ertuğrul Doğan'ı yapılacak olan genel kurulda destekliyor ve yeni dönemde de yanında olduğumuzu memnuniyetle ifade ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler