Belarus - Kuzey İrlanda Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Belarus - Kuzey İrlanda maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Belarus - Kuzey İrlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Belarus - Kuzey İrlanda Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Belarus, sahasında Kuzey İrlanda'yı konuk ediyor. Grupta kritik öneme sahip olan bu karşılaşmada her iki takım da galibiyetle sahadan ayrılmayı hedefliyor. Futbolseverler, Belarus - Kuzey İrlanda maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Belarus - Kuzey İrlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Belarus - Kuzey İrlanda maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi'nde Belarus, sahasında Kuzey İrlanda'yı konuk edecek. Bu heyecan verici mücadele, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Belarus - Kuzey İrlanda maçı saat kaçta başlayacak?

Belarus - Kuzey İrlanda maçı Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Karşılaşma, gruptaki sıralamalar açısından büyük önem taşıyor.

Belarus - Kuzey İrlanda maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliğiyle bu maçı izleyebilirler.

Belarus - Kuzey İrlanda muhtemel 11'ler

Maç öncesi sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler henüz netleşmedi. Ancak iki takım da en iyi kadrolarıyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler