Cadiz - Malaga Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Cadiz - Malaga maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Cadiz - Malaga Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

LaLiga 2'de heyecan devam ediyor. Cadiz, sahasında Malaga'yı konuk ediyor. Bu önemli mücadelede iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak. Karşılaşma, Estadio Ramon de Carranza Stadı'nda oynanacak ve Moreno Aragon, Alvaro'nun yöneteceği maç futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Cadiz - Malaga maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Cadiz - Malaga maçı ne zaman oynanacak?

2024/25 LaLiga 2 sezonunda Cadiz, Malaga ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Cadiz - Malaga maçı saat kaçta başlayacak?

Cadiz - Malaga maçı Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak. Karşılaşma, Cadiz'in sahasında, Estadio Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cadiz - Malaga maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Maçın canlı yayın bilgileri henüz açıklanmamış olabilir, ancak çeşitli spor kanallarından ve online platformlardan takip edilebilir.

Maçın hakemi kim?

Bu mücadeleyi İspanyol hakem Moreno Aragon, Alvaro yönetecek. Hakem, oyunun akışını kontrol etmek için sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler