Bodrum FK - Rizespor Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Bodrum FK - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Bodrum FK - Rizespor Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Bodrum FK, Rizespor’u konuk ediyor. İki takım da bu önemli karşılaşmada 3 puan hedefliyor. Peki, Bodrum FK - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Bodrum FK - Rizespor Maçı Ne Zaman?

Bodrum FK ile Rizespor arasındaki bu kritik mücadele, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü oynanacak. Haftanın kapanış mücadelesi, Bodrum İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Bodrum FK - Rizespor Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 20:00'da başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak izleyebilecekler.

Bodrum FK - Rizespor Maçı İzle:Hangi Kanalda?

Bodrum FK - Rizespor mücadelesi, beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçı beIN Sports 1 üzerinden takip edebilirsiniz.

Bodrum FK’nin Son Durumu

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK, bu sezon oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Akdeniz ekibi, rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde 10 gol gördü ve topladığı 10 puanla 10. sırada yer aldı.

Rizespor’un Son Durumu

Karadeniz ekibi, bu sezon oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Rizespor, Süper Lig’de en fazla gol yiyen takımlardan biri olarak dikkat çekerken kalesinde 16 gol gördü ve rakip filelere 5 gol attı.


Bu haber, SEO uyumlu başlık ve H2 ara başlıklarla optimize edilm

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler