Cagliari - Torino Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Cagliari - Torino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Cagliari - Torino Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İtalya Serie A’da 8. hafta heyecanı Cagliari ile Torino arasındaki mücadele ile devam ediyor. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Cagliari - Torino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Cagliari - Torino Maçı Ne Zaman?

Cagliari ile Torino arasındaki bu kritik mücadele, 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Serie A’nın bu haftasında iki takım da galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Cagliari - Torino Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 19:00'da başlayacak. Futbolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak takip edebilecekler.

Cagliari - Torino Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Cagliari - Torino mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı bu platformlar üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler