Dortmund - St. Pauli Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ligde hayal kırıklığı yaratan Dortmund, bu karşılaşmada galibiyet hedefliyor. Peki, Dortmund - St. Pauli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Dortmund - St. Pauli Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Bundesliga’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, 7. hafta mücadelesinde St. Pauli’yi konuk ediyor. Ligde hayal kırıklığı yaratan Dortmund, bu karşılaşmada galibiyet hedefliyor. Peki, Dortmund - St. Pauli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Dortmund - St. Pauli Maçı Ne Zaman?

Bundesliga’nın 7. haftasında Borussia Dortmund ile St. Pauli kozlarını paylaşacak. Bu önemli mücadele 18 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak.

Dortmund - St. Pauli Maçı Saat Kaçta?

Kritik mücadele 21:30'da başlayacak. Dortmund, bu maçla birlikte ligde çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Dortmund - St. Pauli Maçı Hangi Kanalda?

Dortmund - St. Pauli karşılaşması, Tivibu Spor ve beIN Connect ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı belirtilen saatlerde bu platformlar üzerinden izleyebilirsiniz.

Bundesliga Puan Durumu

  • 1. Bayern Münih - 14 Puan
  • 2. Leipzig - 14 Puan
  • 3. Frankfurt - 13 Puan
  • 4. Freiburg - 12 Puan
  • 5. Leverkusen - 11 Puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler