Monaco - Lille Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Monaco - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar:

Monaco - Lille Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fransa Ligue 1'de lider konumunda bulunan Monaco, 8. hafta mücadelesinde zorlu rakibi Lille’i ağırlayacak. Zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Monaco - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar:

Monaco - Lille Maçı Ne Zaman?

Monaco ile Lille arasındaki mücadele, 18 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak. Avrupa liglerine verilen aranın ardından heyecan Fransa Ligue 1’de kaldığı yerden devam ediyor.

Monaco - Lille Maçı Saat Kaçta?

Maç, 21:45'te başlayacak. Bu zorlu mücadelede iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Monaco - Lille Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Monaco - Lille karşılaşması beIN Connect platformunda canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı belirtilen saatte canlı izleyebilecek.

Fransa Ligue 1 Puan Durumu

  • 1. Monaco - 19 Puan
  • 2. PSG - 17 Puan
  • 3. Marsilya - 14 Puan
  • 4. Reims - 14 Puan
  • 5. Lille - 13 Puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler