EURO 2024'te çeyrek finale çıkan bir takım daha belli oldu!

EURO 2024'te eleştirilerin odağındaki İngiltere, çeyrek final biletini aldı.

EURO 2024'te çeyrek finale çıkan bir takım daha belli oldu!

EURO 2024'te eleştirilerin odağındaki İngiltere, Slovakya karşısında zorlu bir mücadele verdi.

Gelsenkirchen'deki AufSchalke Stadyumu'nda oynanan ve Türk hakem Halil Umut Meler'in yönettiği son 16 turu karşılaşmasında, İngiltere güçlü bir geri dönüşle çeyrek finale yükseldi.

Maçın ilk yarısı, 25. dakikada Schranz'ın golüyle Slovakya'nın üstünlüğüyle sona erdi. İngiltere, ilk yarıda beklenen performansı gösteremedi ve soyunma odasına 1-0 geride girdi.

İkinci yarıda sahada daha etkili bir İngiltere vardı. 50. dakikada Foden'ın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, ancak İngiltere'nin baskısı devam etti. Uzatma dakikalarında sahneye çıkan Bellingham, 90+5. dakikada attığı muhteşem vole golüyle İngiltere'yi tekrar oyuna dahil etti ve normal süre 1-1 sona erdi.

Uzatma bölümüne hızlı başlayan İngiltere, kullanılan kornerde Ivan Toney'nin ortasına Harry Kane'in kafa golüyle öne geçti. 2-1'lik skorla çeyrek finale yükselen İngiltere, İsviçre ile karşılaşacak.

Gareth Southgate yönetimindeki İngiltere, çeyrek finalde İtalya'yı eleyen İsviçre ile 6 Temmuz'da Düsseldorf'ta karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler