Finlandiya - İngiltere Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Finlandiya - İngiltere maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Finlandiya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Finlandiya - İngiltere Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. İngiltere, deplasmanda Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. İngiltere, son maçında aldığı mağlubiyeti telafi etmek ve zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Ev sahibi Finlandiya ise henüz puanla tanışamadığı grupta İngiltere karşısında sürpriz yaparak puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Futbolseverler, Finlandiya - İngiltere maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Finlandiya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Finlandiya - İngiltere maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Finlandiya, sahasında İngiltere’yi konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, 13 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak.

Finlandiya - İngiltere maçı saat kaçta başlayacak?

Finlandiya - İngiltere mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Karşılaşma Helsinki Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Finlandiya - İngiltere maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu kritik karşılaşma TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, televizyon başına geçebilirler.

Finlandiya - İngiltere muhtemel 11'ler

Finlandiya’nın muhtemel 11’i: Hradecky, Alho, Hoskonen, Ivanov, Uronen, Kamara, Schuller, Peltola, Jensen, Kallman, Keskinen.
İngiltere’nin muhtemel 11’i: Henderson, Alexander-Arnold, Stones, Guehi, Walker, Rice, Gomes, Palmer, Grealish, Kane, Bellingham.

Uluslar B Ligi 2. Grup Puan Durumu

    1. Yunanistan: 9 puan
    1. İngiltere: 6 puan
    1. İrlanda: 3 puan
    1. Finlandiya: 0 puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler