Makedonya - Ermenistan Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Makedonya - Ermenistan maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Makedonya - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Makedonya - Ermenistan Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Makedonya, sahasında Ermenistan'ı ağırlayacak. İki takım da grupta avantaj elde etmek için galibiyet hedefliyor. Futbolseverler, Makedonya - Ermenistan maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Makedonya - Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Makedonya - Ermenistan maçı saat kaçta başlayacak?

Makedonya - Ermenistan maçı Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak. İki takım da sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Makedonya - Ermenistan maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu kritik karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Exxen aboneliğiyle izleyebilirsiniz.

Makedonya - Ermenistan muhtemel 11'ler

Maç öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler henüz açıklanmadı. Her iki takım da en iyi kadrolarıyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler