GS'den Kupa değerlendirmesi

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapılırken, gruplarda yer alacak takımların temsilcileri kurayı değerlendirdi.(B) Grubu'nda Trabzonspor, Ankaragücü, Denizli Belediyespor ve Orduspor ile mücadele edecek Galatasaray'da

GS'den Kupa değerlendirmesi

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarının kura çekimi İstanbul'da yapılırken, gruplarda yer alacak takımların temsilcileri kurayı değerlendirdi.

(B) Grubu'nda Trabzonspor, Ankaragücü, Denizli Belediyespor ve Orduspor ile mücadele edecek Galatasaray'da, futbol takımı idari menajeri Cenk Ergün, grupta fazla sürprizin olmadığını söyledi.

Grubun önemli takımlarından Trabzonspor ile sahalarında karşılaşacaklarını anlatan Ergün, ''Bu karşılaşmanın içerde olmasını bir avantaj olarak düşünebiliriz. Galatasaray-Trabzonspor maçları Türk futbolunda her zaman çok keyifli ve mücadeleci olmuştur. Bizim amacımız her kulvardaki maçlarımızı kazanmak. Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım olarak bir kez daha kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler