Güneş fikstürü değerlendirdi

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş 2010-2011 futbol sezonu fikstürünü değerlendirirken umutlu konuştu.Teknik direktör Şenol Güneş ligde zayıf rakip kalmadığını ifade ederek”Fikstürü genel değerlendirmek gerek. İlk maçımız da  deplasmanda Ankaragücü

Güneş  fikstürü değerlendirdi

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş 2010-2011 futbol sezonu fikstürünü değerlendirirken umutlu konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş ligde zayıf rakip kalmadığını ifade ederek”Fikstürü genel değerlendirmek gerek. İlk maçımız da  deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geleceğiz.Rakibimizin gücünü biliyoruz.Lige iyi ve moralli bir başlangıç yapmak için bu maçı kazanmalıyız. Lige nasıl başlarsanız sonu da öyle gelir.Bizde iyi başlamak istiyoruz. Süper ligde her takım her takımı yenecek güçte.Bu nedenle konsantrasyonumuzu yüksek tutmalıyız.Bu sezon her maç final havasında olacak. Maçları en az kayıpla atlatan ligin sonunda ipi göğüsler.

 Derbilerin üçünü de ligin ilk yarısında evimizde oynayacağız.Hangi takımla kaçıncı haftada karşı karşıya geldiğinizin bir anlamı yok.Önemli olan her maçı kazanmak.Biz maçlara etap etap bakacağız. Önemli olan her hafta oynayacağınız rakibi kayıpsız geçmek.

Takımınız lige hazır değilse oyuncularınız yetersizse ligin hangi haftasında hangi takımla karşılaşırsanız karşılaşın çok fazla değişin bir şey olmayacak.Fikstür avantajı yada dezavantajı diye bir şey söz konusu değil.Önemli olan maça iyi hazırlanmak ve kazanmak.Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum.İnşallah tribünleri dolduran seyircilere  zevkli ve heyecanlı bir sezon yaşatırız”dedi .

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler